Τηλ: 2310-385577
Email: Info@alohagreece.com
FOLLOW US:
Top

Τι είναι το πρόγραμμα ALOHA Mental Arithmetic

Το πρόγραμμα ALOHA Mental Arithmetic είναι μια ολιστική διαδικασία ανάπτυξης εγκεφάλου βασισμένη στο σύστημα της νοητικής αριθμητικής, η οποία έχει αποφέρει απίστευτα αποτελέσματα.

Είναι ένα διαπιστευμένο, παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά του ηλικιακού φάσματος 5 με 13 ετών το οποίο ενισχύει τις μαθησιακές τους ικανότητες και αναπτύσσει την επιδεξιότητά τους στα μαθηματικά. Στοχεύει στην διέγερση και αμφότερων των εγκεφαλικών ημισφαιρίων και κάνει την σκέψη των παιδιών περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική. Τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα έχουν επιδείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση, ακουστική ικανότητα, αναλυτική ικανότητα και φυσικά εγγυημένη βελτίωση της μαθηματικής τους δυναμικής. Η μάθηση των δεξιοτήτων της ALOHA οδηγεί σε μεγαλύτερα επιτεύγματα και σε άλλους ακαδημαϊκούς κλάδους. Επί του παρόντας, το “ALOHA Mental Arithmetic” αποτελεί την ταχύτερη ανάπτυξη στον τομέα της νοητικής αριθμητικής.

Το ALOHA Mental Arithmetic δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο, είναι επίσης ένα άλλο μάθημα σε ορισμένα σχολεία σχεδιασμένα και δομημένα από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα της Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα διανέμεται από πιστοποιημένους και ειδικευμένους καθηγητές οι οποίοι στοχεύουν στην παροχή ενός διασκεδαστικού και διαδραστικού μαθησιακού περιβάλλοντος.

Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της ALOHA Mental Arithmetic και εξέλιξε την επιχείρηση σου, δημιουργώντας τους ηγέτες του αύριο !

Παγκόσμια δεδομένα ALOHA Mental Arithmetic:

Υπάρχουν παραπάνω από 4.000 κέντρα της ALOHA Mental Arithmetic διεσπαρμένα σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου με εκτιμώμενη συμμετοχή περισσότερων από 4εκ. μαθητών.

Οφέλη που αποκτούν οι μαθητές για όλη την διάρκεια της ζωής τους:
1. Αυξημένη ταχύτητα και ακρίβεια κατά την εκπόνηση μαθηματικών πράξεων
2. Αυξημένη δυνατότητα προσοχής και συγκέντρωσης
3. Ενισχυμένη δημιουργικότητα και ικανότητες οπτικοποίησης (του άβακα)
4. Ενισχυμένη φωτογραφική μνήμη και χωρικός προσανατολισμός (?)
5. Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης
6. Τα παιδιά διασκεδάζουν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους κατά την διάρκεια του μαθήματος

Post a Comment