Τηλ: 2310-385577
Email: Info@alohagreece.com
FOLLOW US:
Top
Image Alt

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  /  Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του alohagreece.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου (Ν. 2472/1997 και οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το alohagreece.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του alohagreece.com.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Προσωπικά σας στοιχεία θα σας ζητηθούν μόνο όταν θελήσετε να κάνετε εγγραφή στο alohagreece.com (απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι η αποδοχή των όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων) ή αν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Aloha Mental Arithmetic Greece θα μπορεί να τηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, τυχόν δεδομένα των χρηστών (π.χ. το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, την ηλεκτρονική διεύθυνση email), στο εξής «προσωπικά δεδομένα», τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση του, μέσω της ιστοσελίδας. Το Aloha Mental Arithmetic Greece θα μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν οικειοθελώς με σκοπό την παροχή πρόσβασης σε εφαρμογές ή υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας.

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα για την παροχή υπηρεσιών μέσω αυτής, θα συνεπάγεται τη συναίνεσή του στη συλλογή και χρήση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του ο χρήστης θα καλείται απαραίτητα ειδικώς και ρητώς να δώσει τη συναίνεσή του αποδεχόμενος την παρούσα πολιτική απορρήτου και όρων προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, ο χρήστης θα αποδέχεται και θα συναινεί όπως το Aloha Mental Arithmetic Greece, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν. 2472/1997 ως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 3471/2006 και ισχύει και του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 , θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που θα συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, την υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και του Aloha Mental Arithmetic Greece συναλλακτικής σχέσης, για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους.

Επιπλέον ο χρήστης θα δίδει τη συγκατάθεσή του προς το Aloha Mental Arithmetic Greece ώστε να του αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωση για προϊόντα ή και υπηρεσίες, εκτός και αν επιλέξει τη μη λήψη ενημερώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε για την μη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του, αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alohagreece.com

Ο κάθε χρήστης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί μπορεί να εναντιώνεται στη χρήση των προσωπικών του δεδομένων, να ζητήσει αναφορά με πληροφορίες των δεδομένων που διατηρούμε ή να ζητήσει μεταβολή ή ακόμη και διαγραφή αυτών. Τα παραπάνω γίνονται με γραπτή αίτηση από τον ίδιο τον χρήστη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alohagreece.com ή να απευθύνεται στην διεύθυνση …………………, Θεσσαλονίκη ή στο τηλέφωνο: …………

 

Ασφάλεια Δεδομένων

Το Aloha Mental Arithmetic Greece εφαρμόζει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία και για την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, αλλοίωση ή πρόσβαση τρίτων σε αυτά. Οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφάλειας που ακολουθούμε βελτιώνονται συνεχώς προκειμένου να είναι σύγχρονα και να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Cookies

Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web στον υπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα, με σκοπό την τήρηση στατιστικών στοιχείων. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του χωρίς όμως να μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.

Κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας

1. Essentials Cookies: Απολύτως απαραίτητα cookies για την περιήγηση του χρήστη και την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Αυτά τα cookies δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την ατομική σας ταυτότητα.

2. Functional Cookies: Αποθηκεύουν επιλογές και ρυθμίσεις του χρήστη με σκοπό να παρέχουν μια πιο λειτουργική και εξατομικευμένη περιήγηση. Δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον επισκέπτη και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

3. Performance and Analytics Cookies: Τα cookies αυτά αποθηκεύουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες και καταγράφουν στατιστικά επιδόσεων και σφαλμάτων χωρίς όμως να μπορούν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Τα στοιχεία αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

4. Remarketing Cookies: Τα cookies αυτά επιτρέπουν στους παρόχους διαφημίσεων να προβάλουν διαφημιστικά μηνύματα σε χρήστες μέσω των διαφημιστικών τους δικτύων, βάσει του τρόπου χρήσης της ιστοσελίδας μας σε προηγούμενές τους επισκέψεις. Οι διαφημιστικές μας ενέργειες περιλαμβάνουν remarketing μέσω του διαφημιστικού δικτύου της Google.

Διαγραφή Cookies

Σε περίπτωση που θέλετε να διαγράψετε cookies μπορείτε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που δίνονται από τον κάθε browser (chrome, Mozilla, Explorer κλπ). Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας ενδέχεται να περιέχει επιπλέον ρυθμίσεις ελέγχου για cookies.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες της ιστοσελίδας ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με χρήση cookies και η απενεργοποίηση των cookies ίσως επηρεάσει τη δυνατότητά σας να τις χρησιμοποιείτε.