Τηλ: 2310-385577
Email: Info@alohagreece.com
FOLLOW US:
Top

Το Aloha Mental Arithmetic Greece συμμετέχει στις εκθέσεις

Το Aloha Mental Arithmetic Greece στις εκθέσεις:
31/8 – 1/9 ELT News Αθήνα https://www.eltnews.gr/

25/8 ELT News Αλεξανδρούπολη https://www.eltnews.gr/

24/8 Palso  Αθήνα https://www.palso.gr/

7/9 – 15/9 Akademia ΔΕΘ https://tif.helexpo.gr/ https://tif.helexpo.gr/el/2016_akademia

8/11 – 10/11 KEM Franchise Expo Θεσσαλονίκη https://kemexpo.gr/en/kem-en/

13/3 – 16/3 /2020 KEM Franchise Expo Αθήνα https://kemexpo.gr/en/kem-en/

 

Ο Master Franchisee του προγράμματος ALOHA Mental Arithmetic της Ελλάδας, θα δώσει το παρόν στην ημερίδα/έκθεση….
Θα είμαστε εκεί, με τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα της  αγοράς, να συζητήσουμε για τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος μας, για τον τρόπο ένταξής του στην δική σας επιχείρηση και για τον μονόδρομο της  επιτυχίας που προσφέρουμε!

Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της ALOHA Mental Arithmetic και εξέλιξε την επιχείρηση σου, δημιουργώντας τους ηγέτες του αύριο !

Το πρόγραμμα ALOHA Mental Arithmetic είναι μια ολιστική διαδικασία ανάπτυξης εγκεφάλου βασισμένη στο σύστημα της νοητικής αριθμητικής, η οποία έχει αποφέρει απίστευτα αποτελέσματα.
Είναι ένα διαπιστευμένο, παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά του ηλικιακού φάσματος 5 με 13 ετών το οποίο ενισχύει τις μαθησιακές τους ικανότητες και αναπτύσσει την επιδεξιότητά τους στα μαθηματικά. Στοχεύει στην διέγερση και αμφότερων των εγκεφαλικών ημισφαιρίων και κάνει την σκέψη των παιδιών περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική. Τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα έχουν επιδείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση, ακουστική ικανότητα, αναλυτική ικανότητα και φυσικά εγγυημένη βελτίωση της μαθηματικής τους δυναμικής. Η μάθηση των δεξιοτήτων της ALOHA οδηγεί σε μεγαλύτερα επιτεύγματα και σε άλλους ακαδημαϊκούς κλάδους. Επί του παρόντας, το “ALOHA Mental Arithmetic” αποτελεί την ταχύτερη ανάπτυξη στον τομέα της νοητικής αριθμητικής.

Το ALOHA Mental Arithmetic δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο, είναι επίσης ένα άλλο μάθημα σε ορισμένα σχολεία σχεδιασμένα και δομημένα από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα της Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα διανέμεται από πιστοποιημένους και ειδικευμένους καθηγητές οι οποίοι στοχεύουν στην παροχή ενός διασκεδαστικού και διαδραστικού μαθησιακού περιβάλλοντος.

Παγκόσμια δεδομένα ALOHA Mental Arithmetic:

Υπάρχουν παραπάνω από 4.000 κέντρα της ALOHA Mental Arithmetic διεσπαρμένα σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου με εκτιμώμενη συμμετοχή περισσότερων από 4εκ. μαθητών.

Οφέλη που αποκτούν οι μαθητές για όλη την διάρκεια της ζωής τους:
1. Αυξημένη ταχύτητα και ακρίβεια κατά την εκπόνηση μαθηματικών πράξεων
2. Αυξημένη δυνατότητα προσοχής και συγκέντρωσης
3. Ενισχυμένη δημιουργικότητα και ικανότητες οπτικοποίησης (του άβακα)
4. Ενισχυμένη φωτογραφική μνήμη και χωρικός προσανατολισμός (?)
5. Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης
6. Τα παιδιά διασκεδάζουν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους κατά την διάρκεια του μαθήματος

Post a Comment